Welke warmtepompboiler kiezen?

Atlantic, marktleider in warmtepompboilers, biedt 4 betrouwbare modellen warmtepompboilers aan:

Wil je meer informatie of een offerte? Of zoek je een installateur of een verdeler van Atlantic in je buurt? Aarzel niet om ons te contacteren.

Explorer V4
Vloermodel
200 l tot 270 l
Met regelbare toevoer en afvoer van lucht
Anticorrosiebescherming ACI Hybride
Met Cozytouchtechnologie
Zonder of met warmtewisselaar
A+
Opwarmingstijd *: 7 u. 52 min. tot 11 u. 04 min.
Smart Grid Ready
Calypso VM
Wandmodel
100 l tot 150 l
Optie: concentrisch systeem voor af- en toevoer van lucht
Anticorrosiebescherming ACI Hybride
Met Cozytouchtechnologie
Zonder warmtewisselaar
A+
Opwarmingstijd *: 6 u. 47 min. tot 10 u. 25 min.
Smart Grid Ready
Galaxi Eco
Monoblocversie (all-in-1binnenunit)
450 l
Reservoirbescherming: magnesiumanode
Met warmtewisselaar
A+
Opwarmingstijd *: 5 u. 25 min.
Calypso Split
Wand- of vloermodel
150 of 200 l (wandmodel) tot 270 l (vloermodel)
Anticorrosiebescherming ACI Hybride
Met Cozytouchtechnologie
Zonder warmtewisselaar
A+
Opwarmingstijd *: 2 u. 22 min. tot 3 u. 46 min.
Smart Grid Ready

* Volgens model.

Wil je meer informatie of een offerte? Of zoek je een installateur of een verdeler van Atlantic in je buurt? Aarzel niet om ons te contacteren.

Zonnepanelen? Kies voor een smart grid ready warmtepompboiler!

Atlantic Explorer V4 en Atlantic Calypso VM zijn smart grid ready warmtepompboilers.

Dat betekent dat ze kunnen worden aangesloten op zonnepanelen (PV-panelen) als je die hebt en de warmtepompboiler, naast op lucht, dus ook kan werken op elektriciteit die je zelf hebt geproduceerd.

Bovendien kunnen deze smart grid ready warmtepompboilers die aan zonnepanelen worden gekoppeld fungeren als thermische batterij. Door de warmtepompboiler extra te laten werken op de uren dat de zonnepanelen het meest elektriciteit produceren en het goedkoopst zijn, is het mogelijk om de zelfopgewekte energie te bufferen in de vorm van warmte, en de opgeslagen warmte te gebruiken op een ander moment, wanneer je het nodig hebt voor bad of douche bv.

Heb je zonnepanelen en ben je geïnteresseerd in een warmtepompboiler? Surf dan zeker naar www.VanZonnestroomnaarZonneWarmte.be die speciaal voor eigenaars van zonnepanelen werd ontwikkeld.

Surf naar www.VanZonneStroomnaarZonneWarmte.be (voor eigenaars van zonnepanelen)

Ervaar de revolutie van geconnecteerd comfort

Dankzij de Cozytouch-technologie kan je je Atlantic-warmtepompboiler vanop afstand met een smartphone of tablet besturen en monitoren ‘in real time’.

De Cozytouch-app laat zien op welke tijdstippen bij jou thuis het meest warm water wordt gebruikt, en laat ook toe temperatuurinstellingen of het elektriciteitsverbruik ‘in real time’ te controleren en eventueel aan te passen. Zo krijg je niet enkel een goed inzicht in je energieverbruik, maar ook in de energiebesparing die je kan realiseren.

Met de slimme app kan je de toestellen ook van een afstand aan- en uitschakelen, of een timer instellen voor bijvoorbeeld je bad of douche.

Vraag het warmtepompboiler-e-book hier gratis aan

Maximale bescherming van de kuip

De geïntegreerde ACI Hybride-techniek —een combinatie van een titanium- en magnesiumanode— beschermt de kuip van een Atlantic-warmtepompboiler maximaal tegen corrosie.

De titaniumanode in het midden van de kuip wordt aangedreven door een elektronische printplaat die een minieme spanning produceert om de kuip levenslang te beschermen, terwijl de magnesiumanode zorgt voor instant-protectie.