Krijg € 100 voor je Atlantic- warmtepompboiler terugbetaald!

Een warmtepompboiler is een ecologisch en kostenefficiënt systeem dat onverwarmde binnen- of buitenlucht recupereert als energiebron voor de aanmaak van sanitair warm water voor keuken, bad en douche. Vergeleken met een gewone elektrische boiler verbruikt een warmtepompboiler drie tot vier keer minder energie, waardoor je tot € 940 per jaar bespaart. Bovendien krijg je voor dit milieubewuste systeem heel wat premies, waardoor je de meerprijs in aankoop veelal binnen het jaar terugverdient. En dankzij de cashbackacties die Atlantic op zijn warmtepompboilers voert zelfs nog sneller…

Rekenvoorbeeld besparing en terugverdientijd 

Een kwalitatieve elektrische boiler met een capaciteit van 200 l kost in aankoop ± € 1.400 (excl. btw) en de installatiekost ervan bedraagt ± € 350 (excl. btw). Een warmtepompboiler met een capaciteit van 200 l kost in aankoop ± € 2.700 (excl. btw) en de installatiekost ervan bedraagt ± € 800 (excl. btw). Het verschil in investering bedraagt dus ± € 1.750 (excl. btw). 

Deze meerprijs verdien je snel terug. Want niet alleen bespaar je voortaan vanaf het eerste jaar tot ca € 940/jaar op je energiefactuur, je geniet ook nog eens van premies in de 3 gewesten, waardoor je de meerprijs in investering in het Brussels gewest bijna meteen terugverdient en in het Vlaams en Waals Gewest in minder dan 1 jaar.

Bereken je persoonlijke besparing en ontdek je premies

Contacteer ons voor meer info, een oplossing op maat of een prijsvoorstel

Actie geldig tot 31/12/2024: krijg € 100 voor je Atlantic-warmtepompboiler terugbetaald!

Geniet nu van € 100 korting op alle Atlantic-warmtepompboilers. Vraag je CASHBACK-CHEQUE aan via je Atlantic-installateur, via www.atlantic.be of via ons contactformulier.

Ontdek al onze promoties op www.atlantic.be

Vind een Atlantic-installateur of verdeler in jouw regio